Školica baleta Zvončica
Postoje prečice do radosti,balet je jedna od njih.
programi škole baleta „Zvončica“
balet za odrasle

Balet za odrasle nije samo aktivnost koja razvija gracioznost i eleganciju. Ovaj predivan ples može da ima pozitivan uticaj na zdravlje, držanje i samopouzdanje. Za razliku od većine drugih fizičkih aktivnosti, balet se fokusira na ravnotežu, koordinaciju i preciznost pokreta, što znači da je idealan za osobe koje žele da razviju mišiće, povećaju fleksibilnost i unaprede koordinaciju.

Pored fizičkih benefita, balet može pomoći u poboljšanju mentalnog zdravlja i dobrobiti. Praćenje složenih koraka i ritmova može da pomogne u održavanju koncentracije i smanjenju stresa. Učenje novih pokreta i koreografija može pomoći u poboljšanju memorije i kognitivne funkcije. Balet za odrasle takođe može biti prilika za druženje i upoznavanje novih ljudi, što može pomoći u prevazilaženju stresa i anksioznosti.

Učenje baleta za odrasle može biti izazovno, ali pruža mnoge fizičke i mentalne benefite koji se dugoročno isplate. Ako želite da poboljšate svoje zdravlje, fleksibilnost i samopouzdanje, razmislite o upisu u balet za odrasle
Balet za odrasle Beograd je namenjen polaznicima od 18 do 50 godina.
Rade se vežbe klasičnog baleta.
Cena je 3500 dinara mesečno.
Treninzi se održavaju dva puta nedeljno po sat vremena.
Termini časova su ponedeljkom i petkom od 20:50.
Sala se nalazi u sportskom centru Olimp,Vjekoslava Kovača 11, Beograd
Nije vam potrebno nikakvo baletsko predznanje.
Časove vodi profesionalna balerina, solista baleta Narodnog pozorišta Nataša Najman.

Možete se prijaviti na tel:
064/155-4695